Complete babykamers


Babykamers zijn er in vele stijlen, soorten en in uiteenlopende ontwerpen, welke past er bij jullie?
Je kunt kiezen voor een complete set met een kast, commode en ledikant maar ook voor een mix van stijlen.
Bekijk ook ons aanbod van onze eigen ontworpen meubellijn. Hierin heb je de mogelijkheid om eventueel en kleuraanpassing te doen, of te kiezen voor andere handgrepen.

Filter op
Babykamer Lucy (blank gelakt, 3-delig)
Babykamer Lucy (blank gelakt, 3-delig)
Strakke vormen en simpele ronde lijnen. Babykamer Lucy zorgt voor een retro-gevoel op de babykamer.
€ 1250,00
Coming Kids Babykamer Flint 3-delig
Coming Kids Babykamer Flint 3-delig
Hoge, slanke poten van metaal. Zijdeglans gelakt MDF. Babykamer Flint heeft een luxe en luchtige uitstraling.
€ 1347,00
Coming Kids Babykamer Framed green grey
Coming Kids Babykamer Framed green grey
Stijlvolle babykamer waarbij de items zijn voorzien van krijtbordverf. Zo kun je deze babykamer een extra persoonlijk tintje geven.
€ 365,00
Coming Kids Babykamer Framed blue grey
Coming Kids Babykamer Framed blue grey
Babykamer Framed is gemaakt van massief grenen. Daarnaast zijn de items voorzien van krijtbordverf.
€ 365,00
Coming Kids Babykamer Harper 3-deling
Coming Kids Babykamer Harper 3-deling
Babykamer Harper is een echte blikvanger. Dankzij de donkere kleur van het hout heeft babykamer Harper van Coming Kids een mooie, warme uitstraling. De fronten zijn voorzien van een visgraatmotief. Ook kenmerkend voor de serie Harper zijn de robuuste poten en zwart metalen knoppen.
€ 1165,00
Babykamer 'Trendy'
Babykamer 'Trendy'
Deze 'Trendy' babykamer van Quax bestaat uit een bed/bank 120 x 60 cm, een commode met 4 laden en een kast met 3 deuren.
€ 1875,00

Babymeubels, waar moet je aan denken?

Welke meubelen kies je bij de inrichting van je babykamer? Naast een ruime keuze in losse meubeltjes die je met elkaar kunt combineren, hebben wij ook veel mooie en scherp geprijsde complete meubelsets in onze winkel staan. Denk hierbij aan een mooi ledikant, een praktische commode en een ruime kast alles in dezelfde stijl om een bepaalde rust te creëren in het babykamertje.

Een wiegje of ledikant, waar kies ik voor?

Voor de eerste maanden wordt vaak gekozen voor een wiegje. Op die manier ligt jullie kindje ’s nachts lekker dichtbij jullie, wat naast praktisch vooral een fijn en veilig gevoel geeft. In dit geval heb je ook nog de keuze om overdag voor het ledikant op zijn of haar eigen kamertje te kiezen. Na enkele maanden zal je kindje volledig overgaan naar het babybedje oftewel een babyledikant en zal gaan slapen op zijn of haar eigen babykamertje. Het ledikant kun je tot een jaar of 3 gebruiken.

Kies naast de leuke babymeubels ook voor leuke accessoires.

Wanneer je de babymeubels hebt gekozen, kun je met leuke babykameraccessoires de babykamer helemaal af maken. Bijvoorbeeld door een wandrek of wandplankje in bijvoorbeeld dezelfde stijl als het babymeubel boven de commode. Met bijpassende mandjes, een houten letter en je baby’s eerste pakje ziet dat er meteen leuk uit!