Beddengoed wieg

Met mooi baby beddengoed maak je van het wiegje een fijn en veilig eerste slaapplekje. Veel ouders kiezen voor een wiegje voor de eerste maanden, deze kan bij jullie op de slaapkamer staan of gewoon in het babykamertje. Het wiegje maak je mooi en veilig op met baby linnengoed van Kindercompagnie. Zo heeft het de juiste afmetingen, is van veilig en mooi materiaal gemaakt en voldoet het aan alle eisen. Mocht je hier graag uitgebreider advies over willen hebben, laat het ons gerust weten dan helpen we je graag verder.

Filter op
Wieghoeslaken 'Little Dreams' - 40 x 80 CM
Wieghoeslaken 'Little Dreams' - 40 x 80 CM
Dit hoeslakentje is speciaal ontwikkeld voor in de wieg. Gemaakt van 100% katoen met elastine waardoor het makkelijk om het matrasje past. Het materiaal is oekotex gecertificeerd
Kleur varianten
€ 29,95

Baby linnengoed, waar moet ik op letten?

Dekbedje of dekentje? Je kunt kiezen uit een dekbedhoesje met een deken erin of deken met een laken. Waar kies je nu voor en wat is beter? In de praktijk wordt beiden gebruikt. Wat erg belangrijk is voor de veiligheid van je kindje bij de keus van het baby beddengoed, is de afmeting van het deken of wel dekbedhoes en de dikte hiervan. Is je deken namelijk te klein dan kan deze niet goed ingestopt worden en loopt je kindje het risico onder de deken te komen doordat deze losligt. Ook oververhitting is een risico bij kleine kindjes, gebruik daarom geen dekbedje.

Wieg textiel: baby beddengoed

Al ons baby linnengoed voldoet aan de veiligheidseisen. Er bestaan katoenen, wollen en fleece dekens of een combinatie van deze stoffen, welk type dekentje bij jouw kindje past hangt af van het jaargetijde en natuurlijk van wat jij mooi vindt. Ook kan de omgevingstemperatuur een rol spelen. Reiswieg wandelwagen Voor de reiswieg van jullie wandelwagen gebruik je hetzelfde formaat baby linnengoed als voor het wiegje. Ons advies is om twee dekentjes aan te schaffen en drie lakentjes en hoeslakentjes. Voor je kindje is het van belang dat het linnengoed altijd fris en schoon is, en op deze manier grijp je niet mis op het baby beddengoed.

×