Leuke slaapzakken en trappelzakken voor baby’s

Een slaapzak of trappelzak houdt je kindje heerlijk warm tijdens het slapen. Van zomer tot winter, bij Kindercompagnie vind je slaapzakken voor ieder jaargetijden. Bijkomend voordeel is dat je kindje zich niet bloot kan woelen. In ons assortiment vind je slaapzakken met lange- en korte mouwen. Ook hebben wij slaapzakken waarvan je mouwen kunt afritsen. Op zoek naar een mooie slaapzak of trappelzak? Let dan goed op de maat! De slaapzak moet namelijk goed aansluiten en niet te groot zijn. Advies nodig? Kom langs in onze winkel, onze medewerkers staan voor je klaar!

Filter op
Slaapzak riga Koeka
Slaapzak riga Koeka
1044-2202
Kleur varianten
€ 64,95
Trappelzak zonder mouw gevoerd
Trappelzak zonder mouw gevoerd
trappelzak zonder mouw gevoerd.20-001.1012
Kleur varianten
€ 45,00
Trappelzak Rome 65 CM
Trappelzak Rome 65 CM
Kleur varianten
€ 44,95

Trappelzak of slaapzak voor je baby?

Allereerst zullen we meteen duidelijk zijn, er is geen verschil tussen een trappelzak en een slaapzak voor baby's. Trappelzakken en slaapzakken zijn dezelfde producten met dezelfde eigenschappen. Waar moet je op letten bij het kopen van een baby slaapzak? Een slaapzak kan wel of geen mouwen hebben en ook zijn er exemplaren waarbij de mouwen eraf kan ritsen. Wat vooral van belang is voor de veiligheid van je kindje dat de hals- en armopeningen niet te groot zijn, daarbij moet de slaapzak wel voldoende ruimte hebben om lekker in te bewegen. Veilige trappelzakken gaan niet dicht met knoopjes of strikjes maar met een rits die je van boven naar onder dichtritst zodat je kindje er zelf niet bij kan!

Baby slaapzakken zonder armsgaten

Er bestaan verschillende slaapzakjes voor baby's zonder armsgaten, speciaal voor onrustige kindjes. Kindjes kunnen zichzelf soms wakker slaan met hun armpjes of krabben zichzelf met hun scherpe nageltjes. Dit soort slaapzakjes biedt je kindje voldoende bewegingsvrijheid maar voorkomt dat ze zichzelf keer op keer wakker maken en dus onrustig slapen. Met klittenband zijn deze eenvoudig aan te doen bij je baby.

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.