Slaapzakken & Trappelzakken

Als moeder wil je je kindje een fijn en warm plekje bieden om te slapen. Naast een deken kun je daarom kiezen voor een slaapzak voor je baby. Een slaapzakje houdt je kindje lekker warm in ieder jaargetijde en kan hij zich niet blootwoelen. Er zijn zomer-, winter en vierjaargetijden slaapzakken verkrijgbaar. Vind je het toch nog lastig om je keuze te maken? Wij helpen je graag!

Filter op
Swaddle Me Small (3,2 - 6,4 KG) - Streep Grijs/Wit
Swaddle Me Small (3,2 - 6,4 KG) - Streep Grijs/Wit
Voor een veilig en vertrouwd gevoel van je baby.
Kleur varianten
€ 17,95
Swaddle Me Small (3,2 - 6,4 KG) - Streep Roze/Wit
Swaddle Me Small (3,2 - 6,4 KG) - Streep Roze/Wit
Slaap lekker kleintje.
Kleur varianten
€ 17,95
Hydrofiele Slaapzak 'Hopper' Newborn Scandinavian
Hydrofiele Slaapzak 'Hopper' Newborn Scandinavian
Trappelzakje en pyjama in één voor de allerkleinsten van Lodger
Kleur varianten
€ 24,90

Waar let ik op bij een trappelzak? Trappelzak of slaapzak voor je baby?

Allereerst zullen we meteen duidelijk zijn, er is geen verschil tussen een trappelzak en een slaapzak voor baby's. Trappelzakken en slaapzakken zijn dezelfde producten met dezelfde eigenschappen. Waar moet je op letten bij het kopen van een baby slaapzak? Een slaapzak kan wel of geen mouwen hebben en ook zijn er exemplaren waarbij de mouwen eraf kan ritsen. Wat vooral van belang is voor de veiligheid van je kindje dat de hals- en armopeningen niet te groot zijn, daarbij moet de slaapzak wel voldoende ruimte hebben om lekker in te bewegen. Veilige trappelzakken gaan niet dicht met knoopjes of strikjes maar met een rits die je van boven naar onder dichtritst zodat je kindje er zelf niet bij kan!

Baby slaapzakken zonder armsgaten

Er bestaan verschillende slaapzakjes voor je baby zonder armsgaten voor onrustige kindjes. Kindjes kunnen zichzelf soms wakker slaan met hun armpjes of krabben zichzelf met hun scherpe nageltjes. Dan kan een slaapzakje zonder armsgaten van bijvoorbeeld Puckababy een uitkomst zijn. Deze biedt je kindje voldoende bewegingsvrijheid maar voorkomt dat ze zichzelf keer op keer wakker maken en dus onrustig slapen.

×