Matrasbeschermers


Matrasbeschermers zorgen ervoor dat je kindje droog en comfortabel slaapt. Het beschermt je matras tegen vuil en vocht waardoor je matras een langere levensduur heeft. Er zijn verschillende soorten matrasbeschermers. Zo hebben we de molton, een vocht absorberend en ook een luchtdoorlatende matrastopper waar je kindje als het ware op een veilig luchtlaagje slaapt en waardoor warmte en vocht wordt afgevoerd. Meer informatie over deze twee typen lees je hieronder.Filter op


Waterdichte matrasbeschermers en luchtdoorlatende matrastoppers

Waterdichte matrasbeschermer
De naam zegt het al. Het beschermt je matras tegen vocht. Iedereen verliest tijdens zijn slaap vocht, zo ook je kindje. Om te voorkomen dat dit vocht in het matras trekt en je matras een langere levensduur te geven gebruik je een waterdichte matrasbeschermer, de molton.

Luchtdoorlatend matrastopper (Maxxi-Air of Aerosleep)

Om je kindje een veilig slaapplekje te bieden bestaat er een luchtdoorlatende matrastopper, een handige topper die op ieder matrasje van 60x120 past en makkelijk afneembaar is. hierdoor slaapt je kindje als het ware op een luchtlaagje door de speciale 3D honingraat structuur. Deze matrastopper gebruik je bovenop het matrasje en zorgt voor extra veiligheid en hygiëne. Veiligheid: Uit onderzoeken blijkt dat baby’s vanaf drie maanden uit zichzelf op de buik kunnen rollen. Op een topper van Maxxi-air of Aerosleep heeft je kindje ook in die houding de mogelijkheid om vrij te ademen waardoor de kans op verstikking aanzienlijk wordt verkleind. Door een vocht absorberende tussenlaag wordt urine, braaksel en ander vocht opgevangen. Het vuil wordt geabsorbeerd zodat je kindje als het ware droog ligt. daarbij is het product op 60 graden te wassen zodat alle bacteriën uit de matrastopper gewassen kunnen worden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.