Filter op

Goed matras advies bij Kindercompagnie

Een veilige en gezonde slaapplek
Het babykamertje wordt vast een gezellig plekje, maar hoe mooi het bedje ook is, het is natuurlijk vooral belangrijk dat je kindje een veilig en gezond plekje heeft waar hij fijn slaapt. Bij de aankoop van een babymatras vertellen wij je graag meer over de onderlinge verschillen tussen onze matrassen. Belangrijk bij de keuze van het babymatras is de stevigheid van het matras, de ventilatie en de veerkracht. Je kindje brengt in het begin erg veel tijd door in zijn bedje, soms wel 20 uur.

Luchtdoorlatend matrastopper

Een luchtdoorlatende matrastopper is een veelzijdig product dat je kindje enerzijds afschermt van de bacteriën die ontstaan in het babymatras en anderzijds lucht- en vocht doorlatend is met veiligheid als voornaamste eigenschap.

Bedzeiltjes

Een bedzeiltje houdt vocht en tegen en zorgt ervoor dat je babymatras in het ledikantje schoon en fris blijft. Lees meer hierover in de categorie ‘bedzeiltjes’.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.