Babymatras, een goed matras voor het ledikant

Op een goed babymatras kan je kindje heerlijk slapen en opladen want baby zijn is nu eenmaal hard werken. Alles is nieuw en moet voor het eerst ontdekt worden. Goed slapen helpt je kindje om alle prikkels te verwerken en om letterlijk groter te groeien. Leg je kindje op een stevig matras te slapen die tevens goed ventileert, want ook kindjes verliezen vocht wanneer ze slapen. Onze matrassen voor ledikantjes zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en bieden je kindje een veilige en gezonde slaapplek.

Filter op
ABZ Airgosafe topper 70x140
ABZ Airgosafe topper 70x140
Maxxi-air / Airgosafe babytopper 70 x 140 CM.MB205-70/140
Kleur varianten
€ 59,95
ABZ Ladybird ladeMatras 90 x 190
ABZ Ladybird ladeMatras 90 x 190
Dit bedladematras is perfect voor de leukste logeerpartijtjes. De bedlade is namelijk niet alleen super handig om spullen op te bergen, je kan er ook een extra bed mee creëren. Zo heeft je kindje twee bedden in één! Deze matras is behandeld tegen huisstofmijten. • Materiaal: Kern bestaat uit polyetherschuim van 20 kg/m³. • Afmetingen: 10 x 90 x 190 cm • Hoes is niet wasbaar
Kleur varianten
€ 109,95
Stokke Sleepi Matras
Stokke Sleepi Matras
Kleur varianten
€ 99,00
ABZ Matras Pocket Bamboo 90x200
ABZ Matras Pocket Bamboo 90x200
Een heerlijk matras om op te slapen.
Kleur varianten
€ 289,00


Goed babymatras advies bij Kindercompagnie

Een veilige en gezonde slaapplek

Het babykamertje wordt vast een gezellig plekje, maar hoe mooi het bedje ook is, het is natuurlijk vooral belangrijk dat je kindje een veilig en gezond plekje heeft waar hij fijn slaapt. Bij de aankoop van een babymatras vertellen wij je graag meer over de onderlinge verschillen tussen onze matrassen. Belangrijk bij de keuze van een babymatras is de stevigheid van het matras, de ventilatie en de veerkracht. Je kindje brengt in het begin erg veel tijd door in zijn bedje, soms wel 20 uur.

Luchtdoorlatend matrastopper

Een luchtdoorlatende matrastopper is een veelzijdig product dat je kindje enerzijds afschermt van de bacteriën die ontstaan in het babymatras en anderzijds lucht- en vocht doorlatend is met veiligheid als voornaamste eigenschap. 

Ledikant textiel

Naast een goed matras heb je natuurlijk ook kwalitatief textiel nodig voor het ledikant. Kindercompagnie heeft een groot assortiment ledikant textiel.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.