Ledikantlaken: mooie lakentjes voor het babybedje

Bij Kindercompagnie weten we precies wat je kindje graag wil: een bedje waarin het lekker ingestopt kan worden, met zachte en comfortabele ledikantlakens. Voor de ouders is het ook belangrijk dat de spullen mooi blijven en degelijk zijn afgewerkt. Met de juiste keuze voor een ledikantlaken en ander linnengoed, zorg je voor optimale veiligheid en rust voor je kindje, bij ieder slaapje en elke nacht!

Filter op
Trixie Ledikantlaken Cats - 110 x 150 CM
Trixie Ledikantlaken Cats - 110 x 150 CM
Inclusief kussensloop.
Kleur varianten
€ 39,90
Les Rêves d'Anaïs Led.laken Sirène Grey 110x150 CM
Les Rêves d'Anaïs Led.laken Sirène Grey 110x150 CM
Slaap kindje slaap..
Kleur varianten
€ 52,95


Comfortabel ledikantlaken van uitstekende kwaliteit

Ledikantlakens om eindeloos mee te combineren. Bij ons vind je het juiste ledikantlaken voor een romantische meisjeskamer, met schattige applicaties, borduursel, kant of met een stijlvol randje. Voor een sfeervolle jongenskamer hebben we stoere motieven of ledikantlakens met een verzorgde band of een biesje. Aan jou de keuze: wil je stralend witte lakentjes, of ga je voor een van de vele mooie natureltinten of pastelkleuren? Het is handig om meerdere stuks in huis te hebben, zodat je nooit misgrijpt bij ongelukjes.

Vele mogelijkheden bij Kindercompagnie

Wil je iets weten over het opmaken van het kinderbedje of wiegje of heb je andere vragen, stel ze ons gerust via de e-mail. In onze winkel kun je ook advies krijgen over combinatiemogelijkheden van linnengoed of over de styling van het hele kinderkamertje. Zo weet je zeker dat alles mooi op elkaar is afgestemd! Bekijk hier de openingstijden en bezoek onze grote babywinkel in Lithoijen, vlakbij Den Bosch en Oss. 


×