Dekbedovertrek ledikant


Een dekbedovertrek voor een ledikant moet aan vele voorwaarden voldoen en bij Kindercompagnie ben je zeker aan het juiste adres als je kiest voor kwaliteit, veiligheid en een originele stijl.

Onze dekbedovertrekken kunnen tegen een stootje en blijven ook na veelvuldig wassen mooi van kleur en vorm. Je kind duikt 's avonds in een heerlijk zacht en fris bedje en kan weer energie opdoen voor de volgende dag!

Filter op


Dekbedovertrek voor het ledikant van grote klasse

Kindercompagnie heeft altijd een mooi dekbedovertrek voor elke kinderkamer. Kies je voor een frisse marine stijl, trendy, romantisch of avontuurlijk? Of heb je echt je eigen stijl, die zich niet gemakkelijk laat samenvatten? Je kind heeft misschien al zijn eigen wensen of een favoriet dier of thema. Kijk online rond in onze shop en je zult zeker inspiratie opdoen.

Steeds iets nieuws

Voor een sfeervolle kinderkamer hoef je geen moeilijke toeren uit te halen. Met een neutrale basis en mooi beddengoed en kussens in de gewenste kleur of stijl ben je al een aardig eind op weg naar die fijne kamer waarin je kind zich heerlijk kan terugtrekken of spelen.
Houd onze wisselende collectie in de gaten: met een nieuw dekbedovertrek voor het ledikant kun je eenvoudig je kinderkamer een nieuwe look geven! Ook voor een persoonlijk stijladvies kun je bij ons terecht.