Avonturen zonder grenzen met de Cybex E-priam

De E-priam, een kinderwagen die met jou meedenkt! Op verschillende manieren gaat deze wandelwagen je verrassen.

Benieuwd wat deze wagen te bieden heeft? Via een app activeer je de schommelfunctie. Enorm fijn als je kind onrustig is. Daarnaast ziet een ingebouwde detector in het frame hoogteverschillen, dat zorgt ervoor dat er ondersteuning start. Je loopt met jouw kindje moeiteloos de berg op. Ook past de wandelwagen past zich aan aan de ondergrond, zand, grind, bospad of een bergpad het is allemaal geen probleem. Zelf ervaren hoe het werkt? Kom de wagen dan snel testen in onze winkel in Lithoijen!

 

de nieuwe manier van wandelen

Met de Cybex E- Priam ervaar je de nieuwe manier van wandelen met je kindje. Dit model is uitgerust met enorm handige functies die de kinderwagen nog fijner maken in gebruik. Met deze kinderwagen kun je op ieder terrein goed uit de voeten dankzij de all terrain banden. Maar wat deze wagen echt uniek maakt is dat de E-priam uitgerust met een ‘ongelijke ondergrond’ functie waardoor zelfs off-road avonturen met deze kinderwagen geen probleem zijn!

moeiteloos de berg op!

Door de slimme berg-op ondersteuning is ook omhoog lopen geen uitdaging met de Cybex E-priam. De ingebouwde sensoren detecteren hellingen en geven de electromotoren een seintje om kracht bij te zetten. Wandelen in de bergen of de natuurgebieden en steden ontdekken in eigen land, klimmen en afdalen gaat met deze kinderwagen moeiteloos. Deze functie testen? Bezoek dan snel onze babywinkel bij Den Bosch om het verschil tussen de Cybex priam, Cybex E-priam en vele andere kinderwagens echt te ervaren. Voel de berg-op ondersteuning van de Cybex E-priam op de helling bij onze winkel en krijg deskundig advies van onze specialisten.

Slaap lekker

Ook biedt de Cybex E-priam een unieke schommelfunctie. Jouw kleintje in slaap wiegen was nog nooit zo makkelijk. Activeer de functie in de app op je telefoon en de Cybex e-priam doet de rest. De wagen beweegt heen en weer en creëert zo een zachte schommelbeweging waarbij jouw kindje lekker in slaap valt. Natuurlijk is iedere baby anders, daarom kun je in de app jouw favoriete schommelsnelheid en een timer instellen, zodat je jouw kindje zorgeloos in slaap kan laten wiegen door de Cybex e-priam. Wil je dit zelf een keer zien, bezoek dan onze grote babywinkel ongeveer een uurtje van Utrecht om alle ins- en outs van de Cybex E-priam en vele andere kinderwagens te lere

 

 

 

stijlvol en functioneel

Naast alle bijzondere en praktische functies is de Cybex E-priam natuurlijk ook ‘gewoon’ een kinderwagen… Met het strakke design en de handige funtionaliteiten die we kennen van de Cybex priam, de perfecte keus voor aanstaande ouders.

Zo kan deze op verschillende manieren gebruikt worden. Laat je kleintje lekker slapen in de Lux reiswieg; laat je peuter plaats nemen in de zitting zodat die alles om zich heen kan zien of zet jouw autostoeltje zoals bijvoorbeeld de Cloud Z op het frame om een snelle boodschap te doen. Ontdanks de extra functionaliteiten van de E-priam werkt het inklappen gewoon met maar een hand, en klapt de wagen in tot een compact pakket dat zelfstandig kan blijven staan. Super handig als je het een plek wil geven in de hal of garage, en ook ideaal als je de kinderwagen een periode even niet gebruikt.

Mix and match

Het E- Priam frame kun je combineren een priam reiswieg en omkeerbaar priam zitje in de kleur die het beste bij jou past. Na ongeveer 6 maanden ga je gebruik maken van het zitje. Het zitje heeft een handig harnas, makkelijk te bedienen, en je kindje zit veilig. Omdat het zitje zich op tafelhoogte bevindt kun je de kinderwagen makkelijk als kinderstoel gebruiken, handig wanneer je na je avontuur door de natuur of dagje winkelen in bijvoorbeeld Utrecht of Amsterdam op een terras beland en samen een hapje wilt eten. Je kunt de rugleuning van het zitgedeelte ook in verschillende standen verstellen en het zitje kan volledig plat gebruikt worden. Superfijn, mocht je kind in slaap vallen na een drukke dag.

kies jouw favoriet!

De Cybex  E-Priam kinderwagen kun je de wandelwagen helemaal samenstellen zoals jij wil. Voeg het E-priam frame, een priam reiswieg en een priam zitting naar wens toe aan je winkelmandje en combineer zo jouw perfecte wagen. Of kies voor de complete set in tijdloos zwart, hiermee zit je altijd goed. In onze winkel in Lithoijen, bij Nijmegen kun je de diverse kleuren zien. We demonstreren hem graag voor je. De E- Priam is uit te breiden met talloze accessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos!