Avent


De producten van Philips AVENT dragen, dankzij uitgebreid onderzoek en klinische testen, bij aan het welzijn van je baby en bieden je flexibiliteit bij de zorg voor een opgroeiende baby. De producten van Philips AVENT helpen je bij de keuzes die je maakt, of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft of die twee combineert. Vind bij Kindercompagnie de producten van Avent die jij graag gebruiken wilt voor je kleintje!

Filter op
Avent reisbox melkpoeder
Avent reisbox melkpoeder
Kleine reisbox voor drie afgemeten doses melkpoeder welke apart in compartimenten worden bewaart!
Kleur varianten
€ 7,49
Avent flesborstel zuigfles
Avent flesborstel zuigfles
De speciale gebogen borstelkop en het speciaal gevormde uiteinde van het handvat reinigen alle soorten flessen, potjes en spenen in de kleinste hoekjes!
Kleur varianten
€ 6,49
AVENT Startersset pasgeborenen
AVENT Startersset pasgeborenen
AVENT start set voor pasgeborenen bevat vier AVENT zuigflessen (2 x 260ml en 2 x 125ml).
Kleur varianten
€ 28,99
Avent ISIS IQ Uno zonder tas SCF312/01
Avent ISIS IQ Uno zonder tas SCF312/01
Als je gestrest bent of haast hebt, kan het afkolven minder gemakkelijk gaan. De melkproductie wordt mogelijk ook minder. De Philips AVENT borstkolf SCF312/01 is ontwikkeld voor optimaal comfort tijdens het afkolven. Onze unieke, BPA-vrije Er-op-uitkolf is ontworpen met een elektronisch geheugen dat uw persoonlijke kolfstijl onthoudt en zich op die manier aanpast aan uw lichaam.
Kleur varianten
€ 109,00
Philips AVENT zuigfles sil. 260ml
Philips AVENT zuigfles sil. 260ml
Philips AVENT zuigfles heeft een langzame speen voor kleine voedingen, sapjes of water.
Kleur varianten
€ 6,79

Onmisbaar voor jou en je baby

Bij Philips AVENT draait alles om de behoeften van jou en je baby. Haar onmisbare producten van hoge kwaliteit maken deze bijzondere periode voor jullie zo comfortabel mogelijk. Bij Kindercompagnie kun je terecht voor een borstkolf, en reisbox voor melkpoeder, een zuigflesje en bijbehorende speen, een flesborstel, een thermabag om flesjes in te bewaren off een complete startersset. Dankzij de uitwisselbare ontwerpen van de producten kun je deze aanpassen wanneer je baby weer wat is gegroeid.

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.