Kinderzitje voor in de auto


Wij hebben een ruime keuze in autostoeltjes voor kinderen met een gewicht tussen de 15 en 36 kg.
Deze stoeltjes zijn bestemd voor oudere kinderen in de leeftijd van 3½ tot 12 jaar. Onze zitjes bieden alle mogelijke bescherming en voldoen uiteraard aan de nieuwste veiligheidseisen. Ze bieden een hoog zitcomfort en kunnen stabiel geïnstalleerd worden in de auto.Filter op


Veilig, praktisch en betaalbaar


De kinderzitjes die wij aanbieden zijn voorzien van de nieuwste snufjes. Kijk voor de kenmerken van de gewenste autostoel onder de product omschrijving. In verband met de veiligheid is het aan te raden altijd een nieuw autostoeltje voor je kind te kopen, zodat je zeker weet dat er geen interne beschadigingen zijn. Gelukkig heeft Kindercompagnie regelmatig goede aanbiedingen!


Gratis advies op allerlei gebieden
Wil je advies hebben over de keuze van een kinderzitje voor de auto of over de bevestiging of het gebruik ervan, neem dan contact met ons op via de e-mail. Je kunt ook langskomen in onze sfeervolle winkel. Daar kun je tevens terecht voor alle producten voor baby's en kinderen en voor advies over het sfeervol inrichten en stijlen van de kinderkamer.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.