Filter op
Cybex Autostoel sirona z2
Cybex Autostoel sirona z2
522002405
Kleur varianten
€ 399,95
Maxi-cosi Pearl 360 authentic black
Maxi-cosi Pearl 360 authentic black
8045671110
Kleur varianten
€ 399,99
Maxi-Cosi 2WayPearl Earth Brown
Maxi-Cosi 2WayPearl Earth Brown
6 maanden - ca. 4 jaar / 67 - 105 cm • i-Size veiligheid • Achterwaarts- en voorwaartsgericht vervoeren • Feedback correcte installatie • Innovatief gordelsysteem dat open blijft staan
Kleur varianten
€ 299,00


Veilig en mooi ontworpen


Kindercompagnie heeft alleen autostoeltjes in het assortiment die uitstekend gewaardeerd worden. Onze stoeltjes hebben verschillende handige functies, die het ouders en kind zoveel mogelijk gemakkelijk en comfortabel maken. De diverse functies zijn te vinden zijn onder de product omschrijvingen. Onze stoeltjes voldoen altijd aan de Europese veiligheidseisen. Wij hebben een ruim aanbod in autostoeltjes, waaronder aantrekkelijke aanbiedingen.

Welk autostoeltje wordt het?
Heb je een kinderautostoel gevonden die je aanspreekt? Kom voor een demonstratie naar onze winkel, waar je rustig en weloverwogen je keuze kunt maken. Wij kunnen je helpen met deskundig advies. Ook een bijpassende base of andere autostoel-accessoires zijn bij ons te koop.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.