Maxi-Cosi Pebble Plus Autostoeltje

Een comfortabel, gebruiksvriendelijk en extra veilig autostoeltje, dat is de Maxi-Cosi Pebble Plus. De hoofdstuen en het gordelsysteem zijn makkelijk te verstellen en het gordelsysteem blijft open staan waardoor je makkelijk je kidje in- en uit de Pebble Plus kunt halen. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-12 maanden) en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. Daarnaast voldoet de Maxi-Cosi Pebble Plus ook aan de strenge I-Size regelgeving. Met dit autostoeltje kun je je kindje zeker veilig vervoeren.

Filter op

De Pebble plus, het veilige autostoeltje.

De pebble plus is te installeren met isofix, hiervoor heb je de optioneel verkrijgbare 2wayFix base. Hiermee klik je met een beweging je autostoeltje vast in de auto. Je kan de Maxi-Cosi autostoel natuurlijk ook altijd bevestigen met de gordel. Deze autostoel is voorzien van de nieuwste snufjes als het om veiligheid gaat. De Pebble plus voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm UN ECE R 129 en aan de Europese ECE R44/04 veiligheidsnorm.

Daarnaast is deze Maxi-Cosi autostoel heerlijk comfortabel, het zitje is ergonomisch van vorm en de stof voelt heerlijk zacht aan. Deze stof is ook makkelijk uit te wassen mochten er ongelukjes gebeuren. Maar er is natuurlijk niet alleen aan het kindje gedacht , dankzij een handige en verstelbare draagbeugel is hij fijn te dragen. En door een geïntegreerde Zonnekap is deze op ieder moment te gebruiken. Dankzij het easy out gordelsysteem zitten de gordels nooit in de weg en kun je jouw kindje gemakkelijk uit de auto halen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.