Baby autostoelMet je kindje in de baby autostoel ga je veilig samen op reis met de auto. Het ‘0+’ autostoeltje is het eerste autostoeltje dat je aanschaft voor je kindje en hier zal je gebruik van maken totdat je kindje ongeveer 9 maanden is, of een bepaald gewicht of lengte heeft bereikt. Veiligheid staat natuurlijk voorop dus moet het autostoeltje aan alle veiligheidseisen en keurmerken voldoen en doen al onze stoelen!


Filter op

Bij de aankoop van de baby autostoel, waar let ik op?


Veiligheid voorop!
Het allerbelangrijkste is veiligheid. Daarom zijn er tegenwoordig veiligheidseisen en keurmerken waaraan de baby autostoel moet voldoen. Koop een autostoel die is goedgekeurd en dus voldoet aan de Europese veiligheidseisen (ECE 44/03 of 44/04). Al onze autostoelen voldoen aan deze eisen. Autostoelen kunnen aan de binnenkant beschadigen na een aanrijding zonder dat je dit aan de buitenkant ziet. Om deze reden wordt afgeraden het autostoeltje tweedehands te kopen, je weet immers nooit wat er met het stoeltje in het verleden is gebeurd.

Isofix en de baby autostoel?
Een term die je vast en zeker tegen gaat komen wanneer je gaat kijken voor de baby autostoel, is ‘Isofix’. Isofix is een systeem waar waarmee je je autostoeltje in je auto bevestigd via bevestgingshaken aan het chassis van je auto. Vanaf 2006 beschikken de meeste auto’s over Isofix. Het Isofix systeem biedt de beste veiligheid, verkleint het verkeerd installeren aanzienlijk en werkt erg gemakkelijk in de praktijk. Weet je niet zeker of dat jullie auto Isofix heeft, neem deze dan mee bij een bezoek aan de winkel en een van onze medewerkers kijkt graag even met je mee.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.