Voetenzak voor in de autostoel


Wij hebben zacht gevoerde voetenzakken, waarvan de meeste speciaal ontworpen zijn voor in het autozitje. Zoek je een voetenzak van winddicht materiaal of van een lieve wafelstof?  Een aantal producten is in meerdere kleuren verkrijgbaar, dus het zal niet moeilijk zijn om een keuze te maken! Je vindt het bij KindercompagnieFilter op
Vergelijk
Voetenzak fleece voor maxi-cosi van Lodger
Voetenzak fleece voor maxi-cosi van Lodger
Deze universele voetenzak is speciaal ontworpen voor het autozitje en te gebruiken vanaf 0 tot ongeveer 12 maanden. De Mini-Bunker heeft een uniek ontworpen capuchon voor extra comfort en behoud van lichaamswarmte. Makkelijk in gebruik, rondom een rits. warmte graad 6,5 TOG
Kleur varianten
€ 59,90
Voetenzak Korrel Stoer
Voetenzak Korrel Stoer
Kleur varianten
€ 84,95
Wrapper wafel Antwerp
Wrapper wafel Antwerp
Kleur varianten
€ 49,95
baby-Slaapzak Wafel/flanel Antwerp
baby-Slaapzak Wafel/flanel Antwerp
De baby voetenzak Antwerp van Koeka is een van onze warmste voetenzakken en daarom erg geschikt voor de wintermaanden. De voetenzak is gemaakt van wafel en van binnen gevoerd met flanel.
Kleur varianten
€ 65,95
Fair and Cute trappelzak
Fair and Cute trappelzak
Functionele producten die je nodig hebt wanneer je kinderen krijgt, functionele producten die je interieur verfraaien. Ook krijgen andere moeders op de wereld door deze producten een kans op een goed leven met hun kinderen. Fair and Cute producten worden door vrouwen in Nepal met de hand gemaakt.
Kleur varianten
€ 74,95
Koeka Antwerp voetenzak 40x90cm
Koeka Antwerp voetenzak 40x90cm
Warme voetenzak van het merk Koeka. De voetenzak is gemaakt van wafel en van binnen lekker gevoerd met flanel.
Kleur varianten
€ 75,95


Mooi design en lekker zacht


Wij hebben voetenzakken die zacht en comfortabel zijn, maar vervaardigd zijn van stevig materiaal. Ze zijn van betrouwbare merken met een goede naam als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Vaak zijn ze uitgevoerd met capuchon zodat een knus nestje ontstaat. Bij de product omschrijvingen kun je de specifieke kenmerken zien, zoals een afritsbare voorkant.


Kom een rustig snuffelen
Heb je een voetenzak gevonden? In onze winkel kun je nog veel meer handige accessoires voor onderweg bekijken, zoals mooi ontworpen verzorgingstassen. Kom eens gezellig rondkijken en shoppen. Wij hebben alle benodigde kinderspullen en bovendien de mooiste kinderkamers en hippe accessoires. Als je advies nodig hebt over inrichting of styling, helpen wij je graag!