Autostoel bases


Het is altijd een hele onderneming om op pad te gaan met je baby. Gelukkig zijn er veel producten die het leven van jonge ouders gemakkelijker maken! Een autostoel base is een handig bevestigingssysteem om het babystoeltje eenvoudig en snel vast te klikken in de auto en er moeiteloos weer uit te halen. Click and go..!Filter op
Maxi-Cosi FamilyFix 2
Maxi-Cosi FamilyFix 2
Maxi-Cosi FamilyFix 2.8785010110
Kleur varianten
€ 199,00
Cybex Base Z
Cybex Base Z
Kleur varianten
€ 219,95
Stokke IsoFix Base iZiGo
Stokke IsoFix Base iZiGo
Kleur varianten
€ 249,00
Maxi-Cosi Familyfix
Maxi-Cosi Familyfix
Kleur varianten
€ 205,00 voor € 159,00


Handige autostoel bases

Met onze autostoel bases kun je je kindje veilig en comfortabel vervoeren in de auto. Onze bases voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidseisen en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Heb je vragen? Kom langs bij onze winkel, we helpen je graag!

Veilig en praktisch
Met onze autostoel bases kun je je kindje uiterst veilig en comfortabel vervoeren in de auto. Onze bases voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidseisen en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. De bases zijn eenvoudig te installeren in de auto. Check bij de omschrijving van het product voor welke babyautostoeltjes het onderstel geschikt is.


Vragen of advies
Heb je vragen over de autostoel bases, laat ze ons dan weten via de e-mail of bezoek onze winkel. Als je naar onze winkel komt, tref je een ruim assortiment baby- en kinderspullen aantreffen dat je op je gemak kunt bekijken. Zo kun je inspiratie opdoen voor een sfeervolle baby- of kinderkamer. Heb je hulp nodig bij de inrichting van de kamer van je kindje, dan helpen wij je graag met stylingadvies.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.