Filter op
Cybex Base z2
Cybex Base z2
522002443
Kleur varianten
€ 259,95
Maxi-Cosi Familyfix 360
Maxi-Cosi Familyfix 360
8043010110
Kleur varianten
€ 259,99
Stokke IsoFix Base iZiGo
Stokke IsoFix Base iZiGo
Kleur varianten
€ 229,00


Handige autostoel bases

Met onze autostoel bases kun je je kindje veilig en comfortabel vervoeren in de auto. Onze bases voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidseisen en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Heb je vragen? Kom langs bij onze winkel, we helpen je graag!

Veilig en praktisch
Met onze autostoel bases kun je je kindje uiterst veilig en comfortabel vervoeren in de auto. Onze bases voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidseisen en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. De bases zijn eenvoudig te installeren in de auto. Check bij de omschrijving van het product voor welke babyautostoeltjes het onderstel geschikt is.


Vragen of advies
Heb je vragen over de autostoel bases, laat ze ons dan weten via de e-mail of bezoek onze winkel. Als je naar onze winkel komt, tref je een ruim assortiment baby- en kinderspullen aantreffen dat je op je gemak kunt bekijken. Zo kun je inspiratie opdoen voor een sfeervolle baby- of kinderkamer. Heb je hulp nodig bij de inrichting van de kamer van je kindje, dan helpen wij je graag met stylingadvies.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.