Adapters


Handig als je snel even naar de winkel wilt met je kind! Met een adapter kun je het autostoeltje eenvoudig op het frame van de kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje rustig in hetzelfde stoeltje blijven zitten. Er zijn ook adapters voor het vastzetten van twee stoeltjes op het onderstel van de kinderwagen.

Filter op
Joolz Hub autostoel Adapters
Joolz Hub autostoel Adapters
Klik en klaar
Kleur varianten
€ 40,00
Joolz Day2 + 3 Autostoel adapters
Joolz Day2 + 3 Autostoel adapters
Met deze autostoel adapters kun je gemakkelijk je autostoeltje bevestigen op jouw Joolz Day2 frame.
Kleur varianten
€ 40,00
Adapter Evo Maxi-Cosi
Adapter Evo Maxi-Cosi
Kleur varianten
€ 39,50

Praktische adapters voor de kinderwagen

Duurzaam en veilig
Met behulp van een adapter kun je eenvoudig het autostoeltje combineren met de kinderwagen. De adapters voor de kinderwagen die wij in het assortiment hebben zijn van duurzame kwaliteit, waardoor je er lang plezier van zult hebben. Ze zijn gemakkelijk en veilig in het gebruik. Er zijn ook adapters speciaal voor meerijdplankjes, waarmee het meerijdplankje aan de kinderwagen gemonteerd kan worden.


Vragen over de adapters?
Heb je vragen over het kiezen van de juiste adapter of over een ander artikel, neem dan contact met ons op of bezoek de winkel. Wij zijn je graag van dienst. Ook voor alle overige leuke en nuttige babyspullen ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide kennis van styling, kunnen we je ook helpen met ideeën voor het inrichten van de kinderkamer.