Autostoel accessoires


Zomerhoezen waarmee je kindje ook bij warm weer fris in de autostoel kan zitten, warme voetenzakken, een autostoel base voor een goede fixatie: dit zijn voorbeelden van artikelen die de autorit voor je kind extra comfortabel maken. Of kijk eens naar een nekwrap, voetensteun of muskietennet voor als de reis wat langer duurt. De accessoires van Kindercompagnie zijn uiteraard altijd veilig in gebruik en van duurzame kwaliteit.

Filter op
Maxi Cosi 3WayFix I-Size
Maxi Cosi 3WayFix I-Size
Kleur varianten
€ 229,00

Handige artikelen voor in de auto


Om je kindje lekker warm te houden hebben wij prachtig ontworpen voetenzakken en trappelzakken, met of zonder capuchon. Zo zijn er seizoen voetenzakken waaruit je de voering kunt verwijderen. In de zomer is een wasbare zomerhoes voor over het autostoeltje ideaal. Met een autostoel base kun je het autozitje eenvoudig en stabiel in de auto vastklikken en weer losmaken. Een adapter zorgt ervoor dat je het autostoeltje veilig op de kinderwagen kunt bevestigen.


Kom ook eens naar onze speciaalzaak
Je kunt autostoel accessoires heel gemakkelijk online bij ons bestellen. Of kom naar onze ruime winkel waar je alle producten kunt bekijken. Hier kun je terecht voor een demonstratie van een artikel dat je interesse heeft of voor persoonlijk advies over inrichting of styling van de kinderkamer. Wij hebben alle baby- en kinderspullen en daarnaast originele meubeltjes en accessoires, waarvan de prijzen heel betaalbaar zijn. Je bent van harte welkom!

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.