AeroSleep


AeroSleep ontwikkelt slaapproducten voor de allerkleinsten. Een merk dat ervoor zorgt dat je kindje veilig en hygiënisch kan slapen. We zorgen ervoor dat je baby vrij kan ademen, in een veilige en gezonde slaapomgeving. De innovatieve technologie achter onze producten is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en garandeert een maximum aan hygiëne en comfort.

Filter op

Veiligheid gaat voor alles


Bij Aerosleep weten ze waar ouders wakker van liggen. Daarom hebben ze speciaal beddengoed en unieke matrasjes ontwikkeld waar baby's en kinderen veilig op kunnen slapen. Alle artikelen zijn voorzien van een speciale 3D structuur, ofwel een honinggraadstructuur waardoor lichaamswarmte wordt afgevoerd en frisse lucht wordt aangevoerd. Zo wordt verstikkingsgevaar tot een minimum beperkt. Zelfs als je baby op zijn buik slaapt.

Heb je vragen over hoe je bedje moet opmaken voor je kleintje? Welke lakens, dekens en hoeslakens je nodig hebt? Kom langs in de winkel, we willen je graag helpen!

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.