Professioneel stylingadvies voor iedereen

Stoer, lief, kleurrijk, Scandinavisch of juist basic… Met een baby- en kinderkamer of speelkamer kun je alle kanten op. En dat maakt het soms ook zo lastig. Kom jij er even niet uit? Geen paniek, onze stylistes helpen graag! Samen creëren wij een kinderkamer die aansluit bij jouw wensen.

Een mooie baby- of kinderkamer is een kwestie van smaak, niet zozeer van geld. Met goede ideeën en de juiste kindermeubels bereik je het gewenste resultaat. Het moet een balans hebben tussen rust en fantasie, leuk als er van alles te ontdekken is door fantasievolle oplossingen, maar gun je kind ook rust aan het einde van een drukke dag. Kies daarom voor een neutrale basis met speelse kleurrijke elementen. Door nieuwe kinderaccessoires en een nieuwe kleur op een wand verandert de kamer snel en groeit het snel en makkelijk met je kind mee…

De matte muurverven van Painting the Past brengen rust in het kamertje en komen zachter over waardoor ze niet snel vervelen. Aan de hand van handgeschilderde kleurenstalen vind je vast een kleur die bij je past. Wij helpen je hier graag bij, hoe het resultaat wordt is afhankelijk van jouw woonsituatie, smaak, stijl en budget. Lastige vragen of hoeken in jouw kinderkamer? Leuk! Voor ons juist een uitdaging.

 

Kom je er even niet uit? En wil je graag styling advies op maat? Dan heb je de keuze uit de volgende stylingpakketten:

Basis advies

Tijdens een kort basis advies (max. 30 minuten) beantwoord onze styliste al jullie (styling) vragen en geeft ze tips en inspiratie voor het inrichten van de baby- en/of kinderkamer. De styliste begint met een kort intake gesprek om de wensen en vragen in kaart te brengen. Daarnaast wordt er gekeken naar de indeling van de ruimte. Welke meubels heb je nodig en hoe kun je deze het beste in de ruimte plaatsen. Na afloop van het gesprek heb je de eerste handvatten om zelf de kamer in te gaan richten en te stylen.

– intakegesprek
– styling tips
– advies indeling ruimte

Gratis

Compleet stylingadvies

Liever een uitgebreid stylingadvies op maat? Tijdens een compleet stylingadvies ontvang je advies op maat. Na een kort intake gesprek waar alle wensen worden besproken maakt de styliste een kleuren- en materialen plan op maat, deze krijg je naderhand ook nog digitaal opgestuurd. Vervolgens wordt de ruimte op papier ingetekend. Er wordt gekeken naar het formaat van de ruimte en de lichtinval. Vervolgens loop je samen met de styliste door de winkel. Zij zal advies gegeven welke meubels en accessoires aansluiten bij de wensen en passen in de ruimte. Uiteindelijk gaat de styliste de mooiste accessoires verzamelen waardoor er een persoonlijk en fysiek moodboard wordt gecreëerd. Extra leuk! Bij een compleet stylingadvies ontvang je eenmalig 10% korting* op alle accessoires en beddengoed!

– intakegesprek
– stylingadvies
– kleur- en materiaaladvies
– persoonlijk digitaal moodboard
– ruimte wordt ingetekend
– personal shopper
– eenmalig 10% korting* op alle accessoires en beddengoed
(m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen)

€150,-

Premium stylingadvies

Ben je op zoek naar de complete inrichting van je baby en/of kinderkamer, en geef je het liefste alles uit handen? Onze stylistes maken een styling plan op maat en verzorgen de uiteindelijke styling op locatie. Daarnaast ontvang je eenmalig 10% korting* op alle accessoires en beddengoed!

– intakegesprek
– stylingadvies
– kleur- en materiaaladvies
– persoonlijk digitaal moodboard
– ruimte wordt ingetekend
– personal shopper
– stylist op locatie komt de styling verzorgen
– eenmalig 10% korting op alle accessoires en beddengoed
(m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen)

€300,- 

Aanvraag stylingadvies

DD dash MM dash JJJJ

Afspraak gemaakt? En dan…

Heb je gekozen voor een compleet of premium stylingadvies? Dan kun je aan de slag. Verzamel plaatjes van interieurstijlen, accessoires en kleurstalen die je mooi vindt. Maak als het ware je eigen moodboard. Breng daarnaast de volgende dingen mee naar je een stylingafspraak:

  • Opschrijfboekje; handig om aantekeningen in te maken.
  • Foto’s van de ruimte; dit is handig om aan ons uit te leggen hoe je ruimte eruit ziet.
  • Kleur- stof- verf- vloerstalen, van alles wat je al hebt aangeschaft, daar moet rekening mee gehouden worden.
  • Lijst met exacte maten van ramen en wanden zowel de binnen-, als de buitenmaten.
  • Draairichting van de deuren en vergeet niet waar de radiatoren staan.
  • Rolmaat, handig om even te meten of iets past