Stylingadvies

Vaak weet je wel wat je niet wilt. Maar weet je dan ook wat je wel wilt? 

Ontdek je eigen stijl door te scheuren in tijdschriften, plaatjes te verzamelen van interieurstijlen of van babykamers, babymeubels, kinderkamers, juniorbedden, die jij mooi vindt. Let ook eens op kleurcombinaties die je aanspreken. Verzamel alles en breng daarnaast de volgende dingen mee:

  • Opschrijfboekje, handig om aantekeningen in te maken. 
  • Foto's van de ruimte, dit is handig om aan ons uit te leggen hoe je ruimte eruit ziet. 
  • Kleur- stof- verf- vloerstalen, van alles wat je al hebt aangeschaft, daar moet rekening mee gehouden worden.
  • Lijst met exacte maten van ramen en wanden zowel de binnen-, als de buitenmaten
  • Draairichting van de deuren en vergeet niet waar de radiatoren staan.
  • Rolmaat, handig om even te meten of iets past! 
  • Een moodboard van je uitgescheurde foto’s kan soms handig zijn om je sfeer die je in gedachten hebt te kunnen laten zien.

Met al deze uitgangspunten kunnen we zien welke richting je op wilt met de babykamer. Gaat het een stoere, avontuurlijke jongenskamer worden of een lieve, hippe meidenkamer?

De vertaalslag

Wij vertalen jouw wensen naar een uitvoerbaar plan, zodat de kinderkamer er uit ziet zoals jij het in je hoofd hebt.
Een mooie baby- of kinderkamer is een kwestie van smaak, niet zozeer van geld. Met goede ideeën en de juiste kindermeubels bereik je het gewenste resultaat. Het moet een balans hebben tussen rust en fantasie, leuk als er van alles te ontdekken is door fantasievolle oplossingen, maar gun je kind ook rust aan het einde van een drukke dag. Kies daarom voor een neutrale basis met speelse kleurrijke elementen. Door nieuwe “kinderaccessoires” en een nieuwe kleur op een wand verandert de kamer snel en groeit het snel en makkelijk met je kind mee. De matte muurverven van “Painting the Past” brengen rust in het kamertje en komen zachter over waardoor ze niet snel vervelen. Aan de hand van handgeschilderde kleurenstalen vind je vast een kleur die bij je past.

Wij helpen je hier graag bij, hoe het resultaat wordt is afhankelijk van jouw woonsituatie, smaak, stijl en budget. Lastige vragen of hoeken in jouw kinderkamer? Leuk! Voor ons juist een uitdaging.

Graag meer informatie over stylingadvies? Stuur een mail naar: info@kindercompagnie.nl