Stylingadvies babykamer en kinderkamer

Stoer, lief, kleurrijk, botanisch of juist wit… Met een baby- en kinderkamer kun je alle kanten op. En dat maakt het soms ook zo lastig. Kom jij er even niet uit? Geen paniek, vraag gewoon onze professionele stylisten om advies. Samen komen we tot een prachtige kamer voor jullie kindje. Dat beloven we.


Een mooie baby- of kinderkamer is een kwestie van smaak, niet zozeer van geld. Met goede ideeën en de juiste kindermeubels bereik je het gewenste resultaat. Onze tip: de kamer moet een balans zijn tussen rust en fantasie. Kies voor een neutrale basis met speelse kleurrijke elementen.

Professioneel stylingadvies voor iedereen

Kom je er niet uit? Onze professionele stylisten helpen je graag. Samen met jou zorgen we voor een prachtige kinderkamer. Wil je liever uitgebreid styling advies op maat ontvangen? Dat kan! Voor slechts 300 euro komt er een stylist bij je thuis om de babykamer mee in te richten. Kies je hiervoor? Dan ontvang je 10 procent korting op alle accessoires voor de babykamer of kinderkamer! 

Interesse? Maak nu een afspraak voor een kort en gratis basis advies of een uitgebreid advies. Meer informatie over deze twee vormen van styling advies vind je onder foto. 

Babykamer inrichten: kort, basis stylingadvies in de winkel

Kindercompagnie kent twee soorten stylingadvies. Bij een kort advies kijken we in onze winkel samen naar de indeling, kleur en accessoires voor in de kamer. Je brengt zelf eventuele staaltjes, stijlkaarten en een plattegrond van de toekomstige babykamer mee.

Babykamer inrichten: uitgebreid stylingadvies op maat met huisbezoek

Bij het uitgebreide advies bepalen we, na een inleidend gesprek in de winkel, samen welke stijl meubels en accessoires bij jullie passen. Om te kijken of we op een lijn zitten, maken we een stijlkaart en kleurplan voor je. Ook verzamelen we vooraf accessoires. Op de dag van bezorging van de meubels komen we bij je thuis de babykamer of kinderkamer inrichten. Een schitterende kamer als eindresultaat, is gegarandeerd! (psst… en je ontvangt als extraatje 10 procent korting op alle accessoires voor de baby- en kinderkamer).

Maak vooraf een afspraak

Wil je een afspraak inplannen voor een kort of uitgebreid stylingadvies? Neem dan nu contact met ons op! Dan koppelen we een stylist aan je. Stylingafspraken kunnen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en eventueel zaterdagochtend ingepland worden.

Afspraak gemaakt? En dan…

Heb je gekozen voor een kort of uitgebreid stylingadvies? Dan kun je aan de slag. Verzamel plaatjes van interieurstijlen, accessoires en kleurstalen die je mooi vindt. Maak als het ware je eigen moodboard. Breng daarnaast de volgende dingen mee naar je een stylingafspraak:

  • Opschrijfboekje; handig om aantekeningen in te maken. 
  • Foto's van de ruimte; dit is handig om aan ons uit te leggen hoe je ruimte eruit ziet.
  • Kleur- stof- verf- vloerstalen, van alles wat je al hebt aangeschaft, daar moet rekening mee gehouden worden. 
  • Lijst met exacte maten van ramen en wanden zowel de binnen-, als de buitenmaten 
  •  Draairichting van de deuren en vergeet niet waar de radiatoren staan. 
  • Rolmaat, handig om even te meten of iets past 

Met al jouw informatie kunnen we zien welke richting je op wilt met de babykamer (of kinderkamer natuurlijk). We vertalen je wensen naar een uitvoerbaar plan, zodat de baby- of kinderkamer er net zo mooi uit ziet zoals jij het in je hoofd hebt.

Neem contact op

Wil je meer informatie over stylingadvies mogelijkheden bij Kindercompagnie? Stuur een mail naar:info@kindercompagnie.nl. Afspraak maken? Bel dan naar: 0412 – 482875.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.