Personal (safe) shopping.

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Dat begrijpen wij helemaal! In deze tijd is het net even fijner dat je rustig én op een veilige afstand kunt winkelen. Een winkel waar je voor alles in één keer kunt slagen en waar je passend advies op maat krijgt.
Een personal shopper is hierbij een uitkomst!

Samen met de personal shopper loop je door de 10 verschillende ruimtes. Al je vragen worden beantwoord en de personal shopper zal advies geven over de producten.
Onze winkel heeft een groot en ruim assortiment complete babykamers, kinderkamers, beddengoed, accessoires en kinderwagens. Je kunt bij ons slagen voor de complete babyuitzet én voor de leukste kinderkamers. De winkel is ruim opgesteld hierdoor kun je rustig en op een veilige afstand van anderen winkelen.

Maak telefonisch een afspraak en de personal shopper staat voor je klaar!


Private shopping

Wil je liever buiten de reguliere openingstijden van de winkel komen shoppen voor een complete baby- of kinderkamer? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Van dinsdag t/m zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar op: 0412 - 482875. Of mail naar info@kindercompagnie.nl. Vermeld hierbij een telefoonnummer zodat wij telefonisch contact kunnen opnemen.
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.