Professioneel advies: kinderwagen kopen

Een kinderwagen is waarschijnlijk één van de grootste aankopen die je tijdens je zwangerschap doet. Weet jij al welke kinderwagen je wilt of heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Onze productspecialisten weten alle ins and outs van de kinderwagens bij Kindercompagnie. Wij geven je graag een goed én eerlijk advies. Kom langs in onze winkel in Lithoijen en duik in de wereld van kinderwagens!

De voordelen van Kindercompagnie:

  • Alle bekende merken kinderwagens onder één dak
  • Altijd limited editions kinderwagens in de winkel en online
  • Goede service en eerlijk advies van vakspecialisten

In verwachting? Dan heb je vast over het kopen van een kinderwagen nagedacht. Er zijn zoveel verschillende modellen en merken…. dat een keuze maken erg lastig kan zijn. In onze winkel vind je kinderwagens van bekende kwaliteitsmerken als Bugaboo, Joolz, Stokke, Babyzen en Mutsy. Door het stellen van de juiste vragen weten onze productspecialisten je goed te helpen bij je zoektocht naar de beste kinderwagen.

Welke kinderwagen past bij jullie?

Een wandelwagen is iets heel persoonlijks en moet bij je passen. Zit er een groot lengte verschil tussen jouw en je partner? Ga dan voor een wagen die makkelijk in hoogte te verstellen is. Ben jij vaak in de stad te vinden? Een wagen waarmee je zonder problemen leuke, kleine en smalle winkeltjes kunt bezoeken is dan wel zo prettig. En wil je in de nabije toekomst nog een kindje (of heb je al een klein kindje)? Dan kan een duo wagen een goede optie zijn.

Bezoek onze winkel en vraag naar de mogelijkheden

In onze winkel kun je heel veel wandelwagens bekijken en proberen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Onze vakspecialisten vertellen je graag alles over de honderden kleuropties en verschillende materialen die er zijn. Kom langs in Lithoijen (vlakbij Den Bosch, Oss en Nijmegen) en laat je adviseren! Bekijk hier onze openingstijden.