Professioneel advies

In verwachting? Dan heb je ineens een heleboel nieuwe spullen nodig. Maar wat heb je nu echt nodig? En waar moet je opletten als je een wandelwagen, autostoeltje of babykamer gaat kopen? Kom een kijkje nemen in onze grote en sfeervolle winkel van maar liefst 5.000m2. Onze deskundige medewerkers en een team van professionele stylisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

De voordelen van Kindercompagnie

  • 100 ingerichte babykamers en kinderkamers ter inspiratie 
  • Op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen 
  • Bijzondere en eigentijdse merken uit binnen- en buitenland 
  • Unieke meubellijn door Kindercompagnie zelf ontworpen 
  • Eerlijk advies van productspecialisten 
  • Styling advies van professionele stylisten 

Babykamers: van klassiek wit tot de laatste trends

De babykamer inrichten is een leuke, maar soms ook lastige klus. Heb jij het hele plaatje van de babykamer al in je hoofd of weet je het nog niet zo goed? Geen paniek. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en al tienduizenden babykamertjes ingericht. Van klassiek wit tot botanisch en van liefelijk tot industrieel; wij zijn van alle markten thuis. Ontdek het zelf in onze winkel. Hier vind je maar liefst 100 gestylde babykamers en kinderkamers. Bezoek Kindercompagnie in Lithoijen (een dorpje vlakbij Den Bosch) en laat je inspireren!

Styling advies van professionals

Vind je het lastig om een babykamer in te richten? Geen paniek! Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Onze professionele stylisten zijn er om je te helpen met al je (styling) vragen. Meer weten over stylingadvies en de verschillende mogelijkheden hiervan in onze winkel? Lees dan dit artikel en maak een afspraak! Direct een afspraak maken? Bel naar 0412 - 482875 of mail naar info@kindercompagnie.nl

Eerste hulp bij het kopen van een wandelwagen of autostoel

Een wandelwagen en autostoel is onmisbaar als je baby’tje is geboren. Want natuurlijk willen jullie er samen opuit trekken. Of je nu gaat shoppen in de stad, wandelen door het bos of boodschappen doet in de supermarkt: een autostoeltje en kinderwagen biedt uitkomst. Maar welke wandelwagen moet je kiezen? En waar moet je opletten als je kinderwagen of autostoeltje gaat kopen? Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Lees hier onze tips voor kinderwagens of autostoeltjes en bezoek onze winkel voor eerlijk en goed advies. Koffie en thee staan klaar, tot snel!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.