Hulp nodig bij de inrichting van je babykamer of kinderkamer?

Is er een baby op komst? Help, wat heb ik allemaal nodig? Hoe maak ik een mooie babykamer of kinderkamer voor mijn kleintje? Welke stijl wordt het? Ga je voor hip en strak? Of wordt het juist stoer? Welke spullen heb ik nu écht nodig? En koop ik die wipstoel omdat dat handig is of is het enkel luxe? Vol vragen, want je wil, oh zo graag het allerbeste voor je kindje! 

Eerlijk advies over baby- en kinderkamers

Wij helpen je graag met een duidelijk en eerlijk advies. Alles is nieuw voor je en je honger naar informatie is enorm. Vaak maak je de start door te kiezen voor een mooie babykamer, wel of niet, met een wieg. Maar meestal bestaande uit een ledikant, commode en een babykast. Bijna alle meubels van Bopita, Coming Kids, en Stokke zijn onder andere bij ons te zien. Bijna 100 babykamers en kinderkamers vol inspiratie vind je bij ons in de winkel. Meubels van onze eigen lijn of meubels op maat; er is veel mogelijk!

Professioneel styling advies babykamer en kinderkamer

Wil je zelf een rondje lopen langs alle babykamers? Of wil je juist hulp bij het uitzoeken van je babymeubels? Geef aan wat je wilt, we geven je graag de keuze. Ook een styling advies is mogelijk. Een team van drie stylistes zorgt ervoor dat de kamers bij Kindercompagnie mooi gestyled zijn. Kindercompagnie is volledig op de hoogte van de nieuwste kinder- en babykamer trends en heeft de mooiste spulletjes met zorg voor jou geselecteerd. Maak een afspraak met één van onze stylisten over de inrichting van de babykamer of kinderkamer.