Vloerkleden van uitstekende kwaliteit

Kindercompagnie heeft mooie effen vloerkleden, maar ook kleden met prachtige motieven en prints. Voor iedere stijl is er iets te vinden, er is een ruime keuze in vormen en formaten. Al onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan lang mee. Welke keuze je ook maakt, het vloerkleed zal een echte blikvanger worden in de kinderkamer!

Filter op
Vergelijk
Vloerkleed 'Mini Dot Creme de la Creme' - 90 x180
Vloerkleed 'Mini Dot Creme de la Creme' - 90 x180
Sfeervol kleed van organisch katoen.
Kleur varianten
€ 70,00
Vloerkleed 'Jute' - 65 x 135 CM
Vloerkleed 'Jute' - 65 x 135 CM
Mooi kleed in warme kleur.
Kleur varianten
€ 29,95
Vloerkleed 'Cotton' - 70 x 200 CM
Vloerkleed 'Cotton' - 70 x 200 CM
Naturel kleed.
Kleur varianten
€ 29,95

Een vloerkleed draagt bij aan een verzorgde en knusse sfeer.

Ben je op zoek naar iets aparts, kijk dan naar onze kleden in vintagestijl die zo in een Arabisch sprookje passen. Vind je zorg voor het milieu belangrijk, dan hebben wij unieke gehaakte kleden van recyclede stof. Gaat het om een kinderkamer waar kinderen spelen, dan kun je het kleed met dubbelzijdig tape vastplakken aan de vloer om uitglijden te voorkomen.

Een vloerkleed op de babykamer: geen koude voeten tijdens het voeden

Een vloerkleed in de babykamer geeft het kamertje sfeer en warmte daarbij is het lekker warm aan je voeten wanneer je 's nachts je kindje moet voeden en verzorgen. Bij ons vind je vloerkleedjes in diverse afmetingen, kleuren en motieven. Een vloerkleed hoeft niet perse groot te zijn om het kamertje uitstraling te geven, een paar kleine kleedjes deels over elkaar te leggen is ook superleuk!

Stylingadvies nodig?

Heb je een vraag over een van onze vloerkleden, laat het ons gerust weten via de e-mail. In de winkel kun je ook terecht voor deskundig stylingadvies. Kom bij ons ideeën opdoen en stem het vloerkleed en andere accessoires op elkaar af. Zo wordt de kinderkamer altijd een stijlvolle eenheid.

×