Filter op

Waarom zou ik kiezen voor kussens in de babykamer?

Kussens als decoratie Kussens (of sierkussens) in de babykamer zijn echt puur decoratief. Ze geven je babykamertje sfeer en wanneer je je kindje op zijn kamertje wilt voeden is het prettig om in een schommelstoel een comfortabele plek te creeren voor jezelf. Kussens, van welk formaat ook, horen niet in het wiegje of ledikantje thuis. Houd het slaapplekje van je kindje veilig en dus vrij van losse dingen.

Stylen met kussens

Met kussens kan je op alle kanten op! Maak het babykamertje gezellig door een aantal sierkussen in een mooie mand bij elkaar te zetten. Vierkant, rechthoekig en rond, door vormen af te wisselen en kleuren op elkaar af te stemmen ontstaat er een leuk geheel. Met een mooi lint om een van de kussens of aan de mand geef je het een opvallend detail. Wij hebben kussens voor de babykamer in uiteenlopende kleuren en formaten. Een greep uit onze brede collectie: Stapelgoed is een merk dat erg mooie kussens in haar collectie heeft, het wordt gekenmerkt door het gebruik van bijzondere details en mooie stoffen. Fair & Cute maakt hele mooie ronde gehaakte kussens voor op de grond in prachtige zachte kleuren. De Knit factory heeft weer mooie gebreide sierkussens voor de babykamer, eventueel met canvas en stoere houten details.

Plaids en spreien

Naast sierkussen mag een mooie plaid of sprei eigenlijk ook niet ontbreken op de kinderkamer of babykamer. Sla bijvoorbeeld een mooie plaid omheen als je jouw kindje 's nachts moet voeden. Of ga samen met je peuter onder een mooie deken zitten tijdens het voorlezen. Super gezellig toch? 

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.