Posters en kaarten als wanddecoratie

Ben je op zoek naar een originele, inspirerende of mooi gekleurde wanddecoratie? Tussen onze posters en kaarten zitten prachtige pareltjes die de kinderkamer een bijzondere uitstraling kunnen geven. Het zijn stuk voor stuk unieke kunstwerken. Kies je voor een afbeelding of een tekst? Wil je een meisjes- of jongensthema of juist een neutrale stijl? Wij hebben altijd iets naar je smaak in ons assortiment!

Filter op
Vergelijk
Schoolplaat 'Pooldieren' - 50 x 70 CM
Schoolplaat 'Pooldieren' - 50 x 70 CM
Leerzame schoolplaat met pooldieren.
Kleur varianten
€ 26,95
Schoolplaat 'Auto's' - 50 x 70 CM
Schoolplaat 'Auto's' - 50 x 70 CM
Van SUV tot Limo. Op deze schoolplaat vind je allerlei soorten auto's.
Kleur varianten
€ 26,95
Schoolplaat 'Big Five' - 50 x 70 CM
Schoolplaat 'Big Five' - 50 x 70 CM
Fan van wilde dieren? Dan mag deze schoolplaat met The Big Five niet ontbreken.
Kleur varianten
€ 26,95
Schoolplaat 'Werktuigen' - 50 x 70 CM
Schoolplaat 'Werktuigen' - 50 x 70 CM
Stoere schoolplaat met werktuigen. Leuk voor op de kinderkamer of in de speelkamer.
Kleur varianten
€ 26,95
Schoolplaat 'Alfabet' - 50 x 70 CM
Schoolplaat 'Alfabet' - 50 x 70 CM
A,b,c... Met deze dubbelzijdige schoolplaat kleed je iedere baby- of kinderkamer leuk en leerzaam aan.
Kleur varianten
€ 26,95

Eén grote poster of meerdere kleine posters en kaarten?

Maak op de muur een mooie verzameling Om van de kinderkamer iets unieks te maken maak je zelf een leuke verzameling van kinderposters, samen met b.v. een houten letter en wat fotolijstjes. Wat het leukt maakt is dat je het helemaal naar je eigen zin kan samenstellen en dat je nergens precies dezelfde wand tegen zal komen. Neem als uitganspunt een kindeposter met een tekst, of misschien een met tractoren en ga van daaruit verder. Laat je inspireren door de kleuren van het schilderij of de stijl ervan.

Voor ieder wat wils!


Bij ons vind je bijzondere kinderposters voor de kinderkamer. Ook de schilderijen van Decootje zijn erg populair door de creativiteit die deze schilderijen uitstralen. Allemaal met liefde handgemaakt door de kunstenares zelf!  De houten blokken van Jots kan je ook ergens neerzetten, super handig! De posters van Cccollectie zijn kleurrijk met teksten. Studio Rainbow Prints heeft mooie zwart / wit posters maar ook super leuke dieren op kraftpapier. Daarnaast hebben we ook een ruime collectie schilderijen. De canvasdoeken van Art & So zijn gewild door de mooie en speelse teksten en quotes die er op staan met de leuke prints. Stapelgoed maakt weer kinderschilderijtjes van stof met stoere en bijzondere accenten of wat denk je van een groot PTT Post schilderij van jute, te gek in een stoere kamer!

×