Filter op

Talloze gebruiksmogelijkheden

Een zachte, katoenen quilt van vrolijke stofjes is een geweldige eyecatcher als sprei op het bed. Een warme plaid is handig voor gebruik onderweg of op reis. Daarnaast kan een plaid dienst doen als speelkleed in de tuin of als picknickkleed. Of je kind kan een sprei of plaid lekker omslaan bij het televisie kijken. Wij hebben verschillende formaten en kleurcombinaties voor jongens en meisjes.

Quilts voor de kinderkamer

Onze quilts zijn absolute toppers voor de kinderkamer vanwege de kleurige en knuffelige uitstraling. Bij Kindercompagnie vind je mooiste producten en een uitstekende service. Wil je een plaid online kopen? Dat kan in onze online shop. Bovendien vind je bij ons nog vele andere artikelen die een lust zijn voor het oog in de kinderkamer. Neem ook eens een kijkje in onze winkel, waar medewerkers je desgewenst van dienst kunnen zijn met stylingadvies.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.