Filter op


Ongestoord slapen

Als je een klamboesluier ophangt, kan je kind ongestoord slapen en wordt het niet lastiggevallen door muggen of andere insecten. Een klamboe geeft een veilig en geborgen gevoel en staat heel decoratief op de kinderkamer. Onze piekstokken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en voldoen uiteraard aan de veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik.

Nog meer trendy accessoires nodig?

Misschien zoek je ook nog andere accessoires voor de kinderkamer. Wij hebben vele originele artikelen die mee kunnen helpen de kamer een opgeruimde en rustgevende uitstraling te geven, zoals manden en kapstokken. Met mooie kleuraccenten en een persoonlijke styling geef je je eigen finishing touch! Heb je advies nodig, dan kunnen wij je in onze winkel van dienst zijn.


Badcapes, swaddles en andere verzorgingsproducten

Naast prachtige accessoires vind je bij Kindercompagnie ook heel veel verschillende verzorgingsproducten. Onmisbaar is de multifunctionele hydrofiele doek of swaddle. En die zijn tegenwoordig ook in heel veel leuke prints verkrijgbaar.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.