Mandjes babykamer


Kleine mandjes zijn erg handig in de babykamer! Ideaal in of op de commode om alle kleine dingen in op te bergen. Zalfjes, shampoo, babyolie, nagelknippertje zomaar een greep uit al die kleine verzorgingsspulletjes die je bij de hand wilt hebben. Grote manden zijn vaak weer fijn om knuffels en speelgoed in op te bergen. Bij Kindercompagnie heb je keuze uit de leukste manden, kleine en grote!

Filter op
Vergelijk
Storage Mandje Katoen
Storage Mandje Katoen
Kleur varianten
Vanaf€ 17,95
mand koper
mand koper
Kleur varianten
Vanaf€ 8,95
ronde mand koper draadstaal
ronde mand koper draadstaal
Kleur varianten
Vanaf€ 4,95

Wat voor mandjes in babykamer?

Wat voor mandjes in of op de commode?
Mandjes in de babykamer zijn erg fijn en handig om alle spulletjes in op te bergen zodat je precies weet wat waar ligt. Wanneer je je kindje aan het verzorgen bent, hoef je niet meer te zoeken en ligt alles binnen handbereik. Wel zo veilig, want je kindje wil je natuurlijk niet uit het oog verliezen wanneer het op de commode ligt.

Mandjes voor de babykamer in allerlei maten, modellen en materialen
In onze collectie vind je verschillende soorten mandjes voor de babykamer, welk mandje past bij jouw stijl en het kamertje van je kindje? Misschien wil je mandjes van gevlochten repen plastic in een vrolijke kleur. Van deze mandjes bestaan er vele verschillende modellen, van klein tot groot met deksel of zonder. Maar als je meer van naturel tinten houdt zijn de gehaakte mandjes van Fair & Cute misschien mooi of de stoffen mandjes van Stapelgoed die bekend staan om de bijzonder stoere details. Ook hebben we mandjes van gevlochten stofrepen, deze hebben twee hengsels waardoor deze ook leuk aan een kapstokje kunnen hangen.

×