Kussens op de babykamer

Kussens zijn een ideale accessoire om je kamertje sfeer te geven. Heerlijk zachte kussens in de schommelstoel, een paar mooie kussens in een mand, zo maar wat ideeen om je mooie kussens te laten zien. Een leuke stylingtip is om een mooi lint om het kussen heen te strikken of een stoer stuk touw eromheen te wikkelen!

Filter op
Vergelijk
Baby's Only Kussen Cloud - 60 x 30 CM
Baby's Only Kussen Cloud - 60 x 30 CM
Maak de babykamer extra gezellig met een aantal mooie kussens van Baby’s Only.
Kleur varianten
€ 39,95
Kussen STGD 'Cross-Shape' - 50 x 50 CM
Kussen STGD 'Cross-Shape' - 50 x 50 CM
Mooi grijs kussen in de vorm van een kruis. Een schitterende toevoeging voor op de babykamer.
Kleur varianten
€ 19,95
Kussen STGD 'Cross' - 50 x 50 CM
Kussen STGD 'Cross' - 50 x 50 CM
Babykamer inrichten? Dan mag dit mooie kussen van het merk Stapelgoed niet ontbreken!
Kleur varianten
€ 29,95
Trixie Kussen Mr. Skunk
Trixie Kussen Mr. Skunk
Kleur varianten
€ 29,95

Waarom zou ik kiezen voor kussens in de babykamer?

Kussens als decoratie Kussens in de babykamer zijn echt puur decoratief. Ze geven je babykamertje sfeer en wanneer je je kindje op zijn kamertje wilt voeden is het prettig om in een schommelstoel een comfortabele plek te creeren voor jezelf. Kussens, van welk formaat ook, horen niet in het wiegje of ledikantje thuis. Houd het slaapplekje van je kindje veilig en dus vrij van losse dingen.

Stylen met kussens
Met kussens kan je op alle kanten op! Maak het babykamertje gezellig door een aantal kussen in een mooie mand bij elkaar te zetten. Vierkant, rechthoekig en rond, door vormen af te wisselen en kleuren op elkaar af te stemmen ontstaat er een leuk geheel. Met een mooi lint om een van de kussens of aan de mand geef je het een opvallend detail. Wij hebben kussens voor de babykamer in uiteenlopende kleuren en formaten. Een greep uit onze brede collectie: Stapelgoed is een merk dat erg mooie kussens in haar collectie heeft, het wordt gekenmerkt door het gebruik van bijzondere details en mooie stoffen. Fair & Cute maakt hele mooie ronde gehaakte kussens voor op de grond in prachtige zachte kleuren. De Knit factory heeft weer mooie gebreide kussens voor de babykamer, eventueel met canvas en stoere houten details.

×