Een kapstok voor de babykamer of kinderkamer

Eén of meerdere haken? Wij verkopen kapstokken in allerlei maten, de langste is wel bijna twee meter lang! Hartstikke leuk om op de muur te hangen voor kleding en stoffen opbergzakken voor knuffeltjes. Naast de kapstokken met meerdere haken, hebben we ook in diverse stijlen losse haken die erg leuk zijn in de babykamer. Maar natuurlijk ook voor de tienerkamer. Het is bijvoorbeeld heel leuk om verschillende losse haken op een oude deur of mdfplaat met een bepaald behangetje te monteren en die in de kamer tegen een wand aan te zetten voor een verrassend effect.

Filter op
Kapstok dieren Bloomingville
Kapstok dieren Bloomingville
82049855
Kleur varianten
€ 33,50
Cobi. wandhaak krokodil Kidsdepot
Cobi. wandhaak krokodil Kidsdepot
20010733
Kleur varianten
€ 9,95
Cobi. wandhaak krokodil Kidsdepot
Cobi. wandhaak krokodil Kidsdepot
20010732
Kleur varianten
€ 9,95
Kapstokhaak 'big single head s
Kapstokhaak 'big single head s
Kapstokhaak 'Big Single Head Silver Unicorn'.817065
Kleur varianten
€ 21,95

Kapstok babykamer

Een kapstok in de babykamer of kinderkamer is een leuke plek om allerlei mooie accessoires tentoon te stellen. Kapstokken zijn er in veel verschillende maten, soorten en stijlen en je vindt er bij ons vast eentje die mooi bij jullie babykamertje past. Hang er je kindje zijn eerste pakje (bekijk hier onze babykleding vanaf maar 44 tot 68) op aan een mooi kledinghangertje of de eerste letter van zijn naam een schattig lint of stoer touw. Een kapstok in de babykamer is een verzamelplek van de mooiste dingen en je kunt er alle kanten mee op!

Kapstokken in verschillende vormen en maten

Kindercompagnie heeft een groot assortiment kapstokken. Met één haak of met meerdere haken. Daarnaast vind je ook leuke kapstokken met bijvoorbeeld dierenkopjes. Dat staat meteen gezellig! Wil je de babykamer of kinderkamer een stoere look geven? Wij hebben ook kapstokken van sloophout!
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.