Filter op

Welke houten letters wil ik op de babykamer?

Ga je voor één of meerdere MDF letters? In onze winkel kun je allerlei manieren zien hoe je MDF letters verwerkt in een babykamertje. Je kunt de letters bijvoorbeeld omwikkelen met reepjes jeansstof. Zo krijgt je oude, versleten spijkerbroek weer een nieuw leven. Ga voor een prinsessenlook? Omwikkel dan de MDF letters met mooie glanzende stoffen of zacht wol.

Welke houten letter past bij onze baby kamer?

Kies je voor meerdere sloophouten letters? Dan heb je te maken met allerlei verschillende kleuren. Deze houten letters worden gemaakt van restmateriaal uit verre landen wat het juist ook zo’n leuke sfeer geeft. Wil jij een babykamertje met een vrolijke, stoere twist dan zijn deze heel geschikt.

Houten letters van MDF

Wil je wel houten letters op de babykamer maar misschien in een bepaalde kleur, of in het behang dat jullie hebben gekozen. Dan is onze MDF letter ideaal. Lijm er stukjes stof op voor een bonte bedoeling of schilder ze mee in dezelfde kleur als de muur voor een gaaf effect: het lijkt alsof ze uit de muur komen!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.