Fotolijsten voor een persoonlijk tintje

 
Om de baby- of kinderkamer mooi te stylen, is het leuk om gebruik te maken van fotolijstjes. En of je nu gaat voor een romantische, ingetogen of stoere kamer, foto's geven een persoonlijk tintje. Het is ook leuk en leerzaam om samen met je baby of kindje naar foto's te kijken en de personen te benoemen. Ook kun je belangrijke mijlpalen, zoals het behalen van een diploma, een mooie plek geven. Kindercompagnie heeft fotolijsten in verschillende formaten. 

Filter op

Fotolijstjes maken de kinderkamer persoonlijk

Wij hebben een gevarieerde collectie fotolijsten, om op te hangen of neer te zetten en voor een of meerdere foto's. Ook een mooie kaart of gedichtje kunnen het waard zijn om in een fotolijstje te doen.

Bijzondere fotolijsten voor kinderkamer

Er zijn zelfs handgemaakte fotolijstjes die uniek zijn en die iedere keer een klein beetje in uitvoering verschillen. Van plastic, sloophout of in barokstijl, bij Kindercompagnie vind je vast originele fotolijstjes online naar je smaak. Naast fotolijsten heeft Kindercompagnie ook veel kaarten en posters om in een lijstje te doen. Bekijk hier ons assortiment posters en kaarten

Ook voor stylingadvies naar Kindercompagnie

Wist je dat Kindercompagnie ook ervaring heeft met het geven van advies over het inrichten en stylen van de kinderkamer? Ben je door onze site enthousiast geraakt over onze spullen, bezoek dan ook onze prachtige winkel. Daar kunnen we je persoonlijk verder helpen mocht je vragen hebben.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.