De mooiste accessoires vind je bij Kindercompagnie


Koop hier die ene topinvestering voor jezelf of voor je kindje. Alles te koop voor de aankleding van je mooiste babykamer voor jouw kind. Maar ook voor de iets stoerdere kinderkamer is alles aanwezig. Van kinderkast tot speelgoedkist. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag! Team Kindercompagnie

Filter op
Vergelijk
Storage Mandje Katoen
Storage Mandje Katoen
Kleur varianten
Vanaf€ 17,95
mand koper
mand koper
Kleur varianten
Vanaf€ 8,95

Accessoires voor elke leeftijd

Van bureaulampen tot spiegels en van vloerkleden tot zitzakken: ons assortiment kinderkamer accessoires wisselt regelmatig. Bij ons vind je net dat ene kussen dat jouw kamer af kan maken. Of leuke accessoires voor op je nachtkastje, zoals een mooi fotolijstje. Wij hebben altijd de nieuwste producten van bekende merken. Daarnaast heeft Kindercompagnie ook accessoires van eigen ontwerp, die je nergens anders vindt.

Gratis advies mogelijk

Zorg eerst voor een rustige basis in de kinderkamer, met neutrale kleuren en leuke meubeltjes. Met kleurrijke elementen en accessoires in de door jou gewenste stijl, creeer je dan het favoriete plekje in huis voor je kind. Wil je advies hebben over de inrichting of styling van de kinderkamer? Maak met ons een gratis afspraak. Wij helpen je graag verder.

×