De mooiste accessoires vind je bij Kindercompagnie


Mooie posters, een bijzonder vloerkleed of een speciaal nachtlampje. Je babykamer of kinderkamer wordt nog sfeervoller met de bijzondere baby- en kinderaccessoires van Kindercompagnie. Van stoer tot lief en van eigentijds design tot klassiekers; je vindt het allemaal in onze winkel en webshop natuurlijk. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder in onze winkel. 

Filter op
Vergelijk

Accessoires voor elke leeftijd

Van bureaulampen tot spiegels en van vloerkleden tot zitzakken: ons assortiment kinderkamer accessoires wisselt regelmatig. Bij ons vind je net dat ene kussen dat jouw kamer af kan maken. Of leuke accessoires voor op je nachtkastje, zoals een mooi fotolijstje. Wij hebben altijd de nieuwste producten van bekende merken. Daarnaast heeft Kindercompagnie ook accessoires van eigen ontwerp, die je nergens anders vindt.

Gratis advies mogelijk

Zorg eerst voor een rustige basis in de kinderkamer, met neutrale kleuren en leuke meubeltjes. Met kleurrijke elementen en accessoires in de door jou gewenste stijl, creeer je dan het favoriete plekje in huis voor je kind. Wil je advies hebben over de inrichting of styling van de kinderkamer? Maak met ons een gratis afspraak. Wij helpen je graag verder.

×