De mooiste accessoires voor de babykamer of kinderkamer

Mooie posters, een bijzonder vloerkleed of een sfeervolle nachtlamp. Je babykamer of kinderkamer wordt nog sfeervoller met de bijzondere baby- en kinderkamer accessoires van Kindercompagnie. Van stoer tot lief en van eigentijds design tot klassiekers; je vindt het allemaal in de webshop en natuurlijk in onze winkel. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder in onze winkel. 

Filter op

Baby- en kinderkamerccessoires voor elke leeftijd

Van bureaulampen tot dierenkoppen en van vloerkleden tot krukjes: ons assortiment kinderkamer accessoires wisselt regelmatig. Bij ons vind je net dat ene kussen dat jouw kamer af kan maken. Of leuke accessoires voor op je nachtkastje, zoals een mooi fotolijstje. Wij hebben altijd de nieuwste producten van bekende merken. Daarnaast heeft Kindercompagnie ook accessoires van eigen ontwerp, die je nergens anders vindt. Bestel onze kinderkamer of babykamer accessoires online of bezoek onze winkel. 

Accessoires van bekende en onbekende merken

In ons assortiment vind je leuke woonaccessoires van bekende merken als Bloomingville, HK living en Kidsdepot. Maar naast deze 'grote namen'hebben wij ook veel leuke babykamer accessoires die je bijna nergens ziet. Onze inkoper zoekt en vindt altijd vernieuwende en bijzondere items om het kamertje zo mooi mogelijk te maken. Van klassiek wit tot modern of industrieel: wat jullie woonstijl ook is, in onze winkel vind je altijd de leukste accessoires!

Styling hulp nodig? Kom langs voor gratis advies!

Babykamer of kinderkamer inrichten? Zorg eerst voor een rustige basis in de kinderkamer, met neutrale kleuren en leuke meubeltjes. Met kleurrijke elementen en accessoires in de door jou gewenste stijl, creeer je dan het favoriete plekje in huis voor je kind. Wil je advies hebben over de inrichting of styling van de kinderkamer? Maak met ons een gratis afspraak. Wij helpen je graag verder.

×