ABZ


Een matras voor je kind, daar wordt vaak gemakkelijk over gedacht. Kinderen slapen veel en hebben een goede en comfortabele ondersteuning nodig. Een opgroeiend kind heeft dus een matras van hoge kwaliteit nodig om later een correcte houding te hebben. De kindermatrassen van ABZ worden speciaal voor kinderen van 0 tot 18 jaar gemaakt. De ABZ matrassen voorzien van grotendeels katoenen tijk of badstofhoes. Dit zorgt voor een optimale vocht regulering. Wij hebben verschillende soorten kindermatrassen voor baby, junior en tiener van ABZ op voorraad.

Filter op
Ladybird Storage Matras 90 x 190 x 10 voor bedlade
Ladybird Storage Matras 90 x 190 x 10 voor bedlade
Dit bedladematras is perfect voor de leukste logeerpartijtjes. De bedlade is namelijk niet alleen super handig om spullen op te bergen, je kan er ook een extra bed mee creëren. Zo heeft je kindje twee bedden in één! Deze matras is behandeld tegen huisstofmijten. • Materiaal: Kern bestaat uit polyetherschuim van 20 kg/m³. • Afmetingen: 10 x 90 x 190 cm • Hoes is niet wasbaar
Kleur varianten
€ 109,95
Hoofdkussen Anti Mite
Hoofdkussen Anti Mite
Kleur varianten
€ 19,95
Hoofdkussen Airgosafe
Hoofdkussen Airgosafe
Kleur varianten
€ 34,95
Kindermatras Pocketveer HR Bamboo 90 x 200 CM
Kindermatras Pocketveer HR Bamboo 90 x 200 CM
Een heerlijk matras om op te slapen.
Kleur varianten
€ 289,00

ABZ artikelen

Bij Kindercompagnie vindt je kindermatrassen en wiegmatrassen, maar ook hoeslakens, babytoppers, hoofdkussens van ABZ. Een merk dat uitsluitend werkt met milieuvriendelijke en kindvriendelijke materialen. Deze materialen worden allemaal geproduceerd in de EU en zijn Oeko-tex gecertificeerd.

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.