In het begin ben je druk in de weer met het geven van de fles of borstvoeding. Er lijkt geen einde aan te komen. Voeden, verschonen, slapen en daarna begin je gewoon weer opnieuw… Maar er komt een dag, na ongeveer zes maanden, dat je mini ineens al niet meer zo mini is. Jullie kleine spruit begint aan zijn of haar eerste hapje. Weer een nieuwe mijlpaal! Zo leuk! én ook een beetje spannend dat allereerste moment.

Bij deze nieuwe fase in het leven van jullie en je baby hoort natuurlijk zijn of haar eigen kinderservies. Een serviesje is leuk om zelf te kopen, maar ook zeker een top cadeau om te vragen of krijgen als kraamcadeau! Zelf zijn wij fan van het mooie servies van het hippe Scandinavische merk Liewood.

Het siliconenservies kan tegen een stootje en dat is zeker fijn, voor als ze niet meer zo mini zijn. Het servies kan niet kapot vallen én bekers staan net even wat steviger op tafel, hierdoor zullen ze minder snel omvallen.

De beestachtige leuke details zoals dierenoortjes en de schattige dierengezichtjes maakt het servies van Liewood uniek! Naast een mooi en praktisch kinderservies mag de slabber zeker ook niet ontbreken. En ook hier is goed over nagedacht: siliconenslabbers met een handig opvangbakje. De slabber kan na gebruik onder de kraan worden afgespoeld, of gaat mee met het servies de vaatwasser in. Yes it is that easy!

Ja, jullie zijn ook fan van dit hippe merk geworden? Bekijk dan snel hier de hele collectie van het kindermerk Liewood. Naast servies, handige thermosflessen en slabbers bestaat de collectie ook uit de mooiste hydrofiele doeken, badcapes, knuffels en nog heel veel meer leuke babymusthaves!