Eindelijk de kleine spruit is geboren, zo bijzonder en speciaal!
Nu wil je dit kleine geluk het liefste meteen gaan bewonderen, maar helaas is dat nu even geen optie. Heel begrijpelijk natuurlijk! Alleen is het toch wel heel erg leuk om ze alvast te verrassen met een pre-kraamcadeautje.Het pre-kraamcadeautje graag ingepakt ontvangen, inclusief persoonlijke boodschap? Of laten bezorgen op het adres van de gelukkige? Yes we can! Stuur ons een mailtje na het plaatsen van een bestelling, met jouw wensen inclusief een persoonlijke boodschap voor de happy ones. En wij zorgen ervoor dat jouw bestelling een feestje wordt!

Oja, onze top 10 hier zijn ze dan:

1. Knuffeldoekje

Lieve en zachte knuffeldoekjes. Om mee te knuffelen, spelen of om heerlijk in slaap te vallen.

Knuffeldoekje roze |  Knuffeldoekje bruin

2. Badcape

Heerlijk zachte badstof badcapes. Als ze uit bad komen wikkel je ze makkelijk in de doek en door de stof wordt het water goed geaborteerd. Ook handig om te gebruiken tijdens het voeden. Op deze manier kun je de baby een beetje afschermen waardoor ze rustig kunnen drinken.

3. Rammelaar

Klein en daarom zeker fijn. Hoe leuk zijn deze rammelaars? Door het kleine formaatje en dat ze licht van gewicht zijn, kan de kleine ze makkelijk vasthouden. Rammelen maar…

4. Muziekdoosje

Slaap kindje slaap… Zingen dat kan natuurlijk ook. Maar een muziekdoosje aanzetten in de box of als ze lekker in het bedje liggen is ook wel zo rustgevend. Een fijn muziekje waardoor ze lekker kunnen (dag)dromen. En hoe tof is deze lama? Twee in een, want je hebt direct ook een mooi accessoire voor in de babykamer.

muziekmobiel

5. Badjas

Wat geef je als ze (bijna) alles al hebben? Een badjas! Oké, deze zal niet direct gebruikt worden maar over een tijdje hebben ze hier zeker heel veel én lang plezier van. Na het badderen of zwemmen warm ingepakt worden in een badjas, heerlijk toch! Tot die tijd hang je het badjasje aan een mooie hanger aan een kapstok in de babykamer en het ziet er direct leuk uit.

badjas

Badjas – Koeka

6. Rompertje

Rompertjes zijn altijd goed. In het begin zijn overlag rompertjes ideaal omdat deze niet over het hoofdje heen hoeven. Naast gemak zijn de overlag rompertjes ook super leuk en mooi om als top te dragen.

7. Slofjes

Mooie en comfortabele babyslofjes van 100% gebreid katoen. De voetjes blijven hierdoor warm en door het ademende stofje worden ze niet klam in de lente en zomer. Koop je liever een groot maatje? Vanaf 6 maanden zijn de slofjes voorzien van een anti-slip zooltje.

romper-slofjes

8. Poster

Lief, stoer, grappig of een beestachtige leuke poster of een mooi wandkleed. Welke vinden jullie de leukste?
Naast dat je de poster kan inlijsten kan je het ook bevestigen aan een clipboard.

  Wandkleed aap | Wandkleed letters | Poster regenboog | Poster schaap | poster appel

9. Serviesje

De tijd vliegt! Voor dat je het weet begint de kleine spuit aan zijn eerste hapje. Hoe leuk en handig zijn dan deze serviesjes?

Servies – Bloomingville  |  Bordjes – Done by Deer

10. Houten speelgoed

Speelgoed van hout is mooi en duurzaam. Hiermee sla je de plank nooit mis 😉
Wij zijn verliefd op het houten speelgoed van Little Dutch. Stapeltorens, treintjes of een stoere auto in de mooiste kleuren en leuke printjes.

Telraam – Little Dutch  | Houten trein – Little Dutch

Meer (kraam) cadeau tips bekijk je hier.