Shop online of kom langs bij Kindercompagnie en bekijk de 5000m² baby- en kinderkamer inspiratie!

Aantal per pagina Sorteer op
bedzeil

†Handig bedzeil voor de hygiŽne

Je kind brengt heel wat uurtjes in zijn bedje door en uiteraard wil je het babymatrasje graag schoonhouden. Het is dan ook aan te raden om het matras te beschermen tegen transpiratie, spugen en doorlekken van de luier, zodat het langer meegaat. Kindercompagnie heeft hier handige oplossingen voor.

Welk bedzeil kies je?

Neem je een los zeiltje, zorg er dan voor dat je dit niet ter hoogte van het hoofdje en de schouders van je kind legt, omdat de warmte anders niet goed afgevoerd kan worden. Een zeiltje gebruik je alleen voor onder de billetjes. Over het zeiltje doe je een molton hoeslaken en dan een gewoon hoeslaken.
Je kunt ook kiezen voor het gemak van een waterdichte molton matrasbeschermer. Verder hebben wij luchtdoorlatende matrastoppers met een tussenlaag die het vocht absorbeert en die voor extra veiligheid zorgt.

Veilig bedje

Heb je advies nodig over bedzeiltjes of het veilig opmaken van het kinderbedje, stuur dan een e-mail of kom langs in onze winkel. Daar kun je alle benodigdheden vinden voor je babyuitzetlijst en bovendien inspiratie opdoen voor de leukste baby- en kinderkamers!

Kleur

Maat

Merk